Behandling för mina stela fötter

Behandling för mina stela fötter

Välkommen igen vänner ska ni vara hit. Jag har blivit ganska gammal nu och det märks verkligen på kroppen och inte minst på fötterna. De har blivit väldigt stela och jag kan inte böja mina tår uppåt och det är ganska jobbigt eftersom det gör att jag knappt kan stå på tå. Då har jag nu gått på medicinsk fotvård i Huskvarna hos Fotvård & Hälsa och det har faktiskt hjälpt mig lite. Jag ska nu berätta lite mer i detalj varför mina fötter är som de är.

Jag föddes i slutet av 40 – talet och det betyder att jag var tonåring på 60 – talet och då var det väldigt populärt att gå i klackskor hela tiden. Jag och alla mina vänner hade varsina par svarta klackskor som vi gick runt i hela dagarna och sedan dess har jag bara gått i klackskor hela tiden. Jag tror att det är som dagens ungdomar som går i sneakers och sedan gör det resten av livet eftersom de tycker att det är behagligt. Nu på senare år har mina fötter blivit stela eftersom jag har gått i klackar hela tiden och därför gick jag på medicinsk fotvård i Huskvarna så att mina fötter förhoppningsvis kan bli lite mer avslappnade. Jag gick då på denna behandling hos Fotvård & Hälsa och de tog väldigt bra hand om mina fötter vilket kändes bra. De var försiktiga men de gjorde ändå faktiskt så att de blev mer avslappnande och jag är nu inte lika stel som jag var innan. Visst att jag är stel, men det är ingenting som det var innan då jag nu kan stå på tå, en kort tid men jag kan ändå stå på tå. Det är framgång för mig och det är även lättare att gå som vanligt vilket är riktigt skönt . Jag går naturligtvis inte i klackskor igen och det kommer jag nog aldrig att göra men denna behandling av medicinsk fotvård i Huskvarna kommer jag fortsätta att gå på eftersom det hjälpte mig såpass mycket.  


Kommentarer är stängda.